Cariere

Farmacia Someşana are un colectiv tânăr, dar experimentat. Ca parte a echipei noastre vă veţi bucura de condiţii excepţionale de muncă în care stimulentele nu lipsesc. Punem accent şi răsplătim performanţa şi fidelitatea. Veţi contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi calităţii vieţii pacienţilor şi apropiaţilor prin cunoştinţele în domeniu şi prin sfatul oferit cu căldură.

angajam farmacist

Ne-am asumat dezvoltarea şi perfecţionarea continuă a angajaţilor noştri pentru a oferi cele mai bune servicii farmaceutice pacienţilor. Oferim cursuri de dezvoltare individuală şi programe de e-learning adaptate farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi şi produse din domeniu. încurajăm asimilarea de cunoştinţe şi iniţiativa individuală, precum şi dezvoltarea de noi aptitudini.

angajam asistent de farmacie

Credem că atragerea şi dezvoltarea continuă a angajaţilor sunt esenţiale pentru succesul nostru. Astfel, oferim condiţii foarte bune de realizare a practicii pentru studenţii facultăţilor de farmacie şi elevii şcolilor postliceale de asistenţi de farmacie sub îndrumarea farmaciştilor noştri. Cea mai mare parte a colectivului a efectuat stagiile de practică la Farmacia Someşana, iar după finalizarea studiilor au fost angajaţi.

angajam farmacist

Angajăm farmacist şi asistent de farmacie. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune locuri de muncă, pentru vă dezvolta şi perfecţiona. încurajăm efectuarea stagiilor de practică la Farmacia Someşana pentru a dobândi cunoştinţe şi deprinderi specifice domeniului farmaceutic sub îndrumarea farmaciştilor noştri. Dacă te-am convins că viitorul tău este în echipa noastră nu ezita să ne contactezi.

Categorii de produse

Coşul dumneavoastră

Vă recomandăm

Unde ne găsiţi