Despre noi

La Farmacia Someşana Năsăud punem accent pe pacient şi nevoile lui, tratându-l cu respect şi politeţe, oferindu-i servicii farmaceutice cu un profesionalism maxim. Considerăm că informarea justă şi sinceră a pacienţilor, alături de oferirea libertăţii de a alege, ne-a transformat într-o farmacie etalon din oraşul Năsăud cât şi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cea mai ieftina farmacie orasul Nasaud

Cea mai bună metodă de a păstra tradiţia de farmacie la Năsăud este continuarea activităţii de receptură începută de emeriţii farmacişti înaintaşi, îmbinând-o cu noutăţile apărute în domeniu. La Farmacia Someşana Năsăud veţi putea găsi o gamă largă de preparate tradiţionale, magistrale şi oficinale. Activitatea de receptură pe care o desfăşurăm reuşeşte să acopere o gamă variată de reţete prescrise de către medicii cu specializarea dermatologie, ORL, cardiologie pediatrică, reumatologie.

farmacie nasaud receptura, preparate tradiţionale, magistrale şi oficinale, reţete prescrise de către medicii cu specialisti dermatologie, ORL, cardiologie pediatrică, reumatologie

Farmacia Someşana Năsăud are un colectiv tânăr, dar experimentat, dornic de a vă oferi un ajutor sau un sfat cu empatie, totodată prompt şi eficient. Punem accent pe competenţele angajaţilor noştri, oferindu-le traininguri şi cursuri pentru a avea posibilitatea să fie la curent cu ultimele noutăţi din domeniul farmaceutic şi cu atitudini terapeutice moderne. Dezvoltarea spiritului clinic reprezintă cheia succesului spre a oferi servicii farmaceutice performante.

farmacie nasaud

Experienţa bogată acumulată din anul 1991 până în prezent alături de munca susţinută consecvent şi cu seriozitate ne face să fim o sursă de educaţie şi consiliere medicală pentru comunitate. Pentru noi menţinerea calităţii vieţii prin întreţinerea sănătăţii şi frumuseţii reprezintă obiectivul principal. Suntem convinşi că a fi receptivi la nevoile pacienţilor e o prioritate activităţii zilnice.

farmacie nasaud

Pentru a facilita accesul pacienţilor la medicamente, cosmetice, produse pentru igienă şi parafarmaceutice colaborăm cu un numar mare de furnizori. Acest fapt ne ajută să aducem pacienţilor noştri produsele solicitate în cel mai scurt timp. Avem o gamă largă de produse, la acestea practicăm preţuri accesibile, facându-le disponibile oricărui pacient. Mai nou, produsele se pot comercializa şi prin intermediul magazinului-farmacie online.

furnizori, gama larga de produse, preturi mici farmacie nasaud

Eliberăm medicamentele prescrise pe reţete gratuite şi compensate împreună cu cele din Programele Naţionale de Sănătate (antidiabetice, oncologie, transplant), având relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud. Orarul zilnic extins şi programul de gardă prelungit este corelat cu orarul medicilor, asigurând gărzile alternativ cu celelalte farmacii din Năsăud.

Categorii de produse

Coşul dumneavoastră

Vă recomandăm

Unde ne găsiţi